Uygulamada çalışma alanı silme seçeneği şu an yoktur; Ayarlar › Çalışma alanı sayfasında silme düğmesi bulunmaz.
Ne yapabilirsiniz:
- Ek bir çalışma alanının silinmesini istiyorsanız destek sohbetinden çalışma alanının adını yazarak bize bildirin.
- Başkasının çalışma alanında üyeyseniz ve artık orada olmak istemiyorsanız Ayarlar › Ekip sayfasının altındaki Çalışma alanından ayrıl ile ayrılabilirsiniz. Kişisel çalışma alanınızda ya da Sahip veya Yönetici rolündeki tek kişi sizseniz bu seçenek görünmez.
- Ödemeyi durdurmak için aboneliği Ayarlar › Plan sayfasından iptal edin.
- Hesabınızı ve yalnızca sizin kullandığınız çalışma alanlarını silmek için Ayarlar › Hesap sayfasındaki Hesabı sil'i kullanın; ayrıntılar "Hesabımı nasıl silerim?" makalesinde.
